Nieuwsbrief Schuldhulpmaatje Apeldoorn – Oktober 2015
Posted on: 20/10/2015, by : SchuldhulpmaatjeApeldoorn

Gecertificeerde maatjes –  Kerstpakketten
Bekijk deze mail in je browser

Het nieuws van oktober 2015

Maatjesavond 
Beste lezer van de Online Nieuwsbrief

Speciaal voor onze maatjes is er op dinsdag 27 oktober weer een maatjesavond! Deze wordt gehouden om 20:00 uur in De Herberg aan de Deventerstraat 40. Vanaf 19:30 uur gaan de deuren open en staat de koffie en thee klaar. Om 20.00 uur willen we beginnen. Iedereen is van harte welkom. De avond staat in het teken van intervisie. Lukt het niet om aanwezig te zijn dan graag afmelden via de mail: info@schuldhulpmaatjeapeldoorn.nl 

Sponsoring maatjes

Heel goed nieuws voor onze stichting. De Bronkerk in Ugchelen heeft zich bereid gevonden om 3 maatjes te sponsoren. Heel hartelijk dank daarvoor. Ook een maatje sponsoren? Dat kan. Neem hiervoor contact met ons op via info@schuldhulpmaatjeapeldoorn.nl

Gecertificeerde maatjes

Eind 

september begon de eerste van drie trainingsdagen voor onze aspirantmaatjes. De aftrap voor de eerste trainingsdag is verzorgd met

 een mooi welkomstwoord door onze voorzitter Bob Bredijk. We hebben er weer 11 gecertificeerde maatjes bij!       

Agenda 2015

Woensdagavond 16 december: Dank je wel avond

JIP 20 jaar

Op 28 september bestond het Jongeren Informatie Punt 20 jaar. Ook Schuldhulpmaatje Apeldoorn was uitgenodigd voor de receptie. De coördinatoren hebben hier graag gebruik van gemaakt om zo de band met deze verwijzer te verstevigen.

Kerstpakketten 

Wederom zijn we dit jaar benaderd door het Stralende kerst-team en door Lionsclub de Collonade om via ons diverse mensen een kerstpakket te schenken. We mogen van het Stralende kerst-team 40 pakketten aan onze hulpvragers schenken en vanuit Lionsclub de Collonade mogen we zelfs 60 pakketten schenken. We zijn hier heel erg blij mee. 
 

Lief en Leed

Carla, Vicky, Janet, Metty, Hans M, Gerard, Wander, Ton, Teun, Piet v D en Rinze vierden afgelopen periode hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd allemaal!
Online donaties mogelijk
Voor nagenoeg alles wat wij doen zijn wij afhankelijk van giften. Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij online donaties mogelijk gemaakt (o.a. via iDeal). Alle beetjes helpen. Uw giften zijn belastingaftrekbaar.
Ik doe mee!

Facebook
Facebook

Twitter
Twitter

Website
Website

Copyright © 2015 Schuldhulpmaatje Apeldoorn, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze mail omdat u in ons relatiebestand staat. Dit kan zijn als (ex-)maatje, (ex-)client of als samenwerkingspartner in het netwerk.

Ons mailadres is:

Schuldhulpmaatje Apeldoorn

Hofveld 52

Apeldoorn, 7331KE

Netherlands

Add us to your address book

afmelden    voorkeuren wijzigen 

Email Marketing Powered by MailChimp

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *